مجاهدت

فرزندان شهدا در پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» درخشیدند

دانش آموزان شاهد و ایثارگر در پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» درخشیدند


به گزارش نوید شاهد، نخستین مسابقه پویش ملی ایثار «من می نویسم» از سوی اداره‌کل آموزش بنیاد شهید و امورایثارگران و با همکاری وزارت آموزش و پرورش و با هدف کشف استعدادهای برتر دانش آموزان شاهد و ایثارگر در 804 مدرسه شاهد سراسر کشور در مقاطع متوسطه اول و دوم در قالب نشریه دانش آموزی برگزار شد. در این همایش 20 اثر فاخر از میان 18 استان کشور برگزیده شد و با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از آثار برگزیده تقدیر شد. خبرنگار نوید شاهد با فرزندان شهدایی که در این پویش ملی درخشیدند، گفت و گو کرد.

فرزندان شهدا در پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» درخشیدند

دغدغه جامعه و رنج مردم دلیل انتخاب موضوع بود

دل کندن از دختر برای پدر سخت‌ترین کار دنیاست ولی گاهی بعضی افراد به دنیا آمده‌اند تا سخت‌ترین کارها را انجام دهند. «مسلم نصر» هم مصداقی از چنین انسان‌هایی بود تا در بزنگاه عمل کردن و به میدان آمد، دست از تمام دلبستگی‌ها و وابستگی‌هایش کشید تا خودش را در میدان نبرد محک بزند. از این شهید والامقام دختری نوجوان به نام «مبینا» به یادگار مانده است که با پشتکار و توانمندی والایش موفق به کسب رتبه برتر در نخستین پویش ملی ایثار (من می‌نویسم) شده است.

«مبینا نصر» نوجوان 17 ساله، فرزند شهید مدافع حرم «مسلم نصر» که امروز در پایه دوازدهم تحصیل می‌کند، درباره پدرش بیان کرد: پدرم ستوان دوم پاسدار و از اعضای تیپ هوابرد 33 المهدی بود. پدرم برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) راهی سوریه شد و در 30 مهرماه 1394 نبرد با تروریست‌های تکفیری در حومه شهر حلب به شهادت رسید. روزهایی که پدرم تصمیم گرفت برای دفاع از حرم اهل بیت راهی سوریه شود من فقط کودکی 4 ساله بودم. بخاطر سن کمی که داشتم، خاطراتی پدرم با ندارم اما ذکر خیرش را از بقیه شنیده‌ام. همیشه از پدرم به عنوان مردی معتقد، نماز خوان، آرام و ساکت یاد می‌کنند. مادرم همیشه می‌گوید؛ پدرم در منزل انسانی شوخ طبع بوده است.

مبینا نصر درباره موضوعی که برای پویش ملی ایثار انتخاب کرده بود، توضیح داد: از طریق مدرسه مطلع شدیم؛ پویشی با عنوان ایثار در حال برگزاری است. در قالب یک گروه سه نفره در این پویش شرکت کردیم و موفق به کسب رتبه برتر شدیم. محیط زیست موضوعی که به جمع‌آوری اطلاعات درباره آن پرداختیم و با عنوان «اهدای زمین اراده ما بود» شروع به کار کردیم. دغدغه جامعه و رنج مردم از آلودگی هوا باعث شد تا نظرمان نسبت به تحقیق و بررسی این موضوع جلب شود.

آشنایی و شناخت مواد مخدر می‌تواند کمک کننده باشد

شهید مدافع حرم «سید محمدرضا علوی» که جز عشق به خدا چیزی در دل نداشت و با همین دلِ عاشق دختر 7 ساله خود را در آغوش مادرش گذاشت و به جنگ با قدرتمندترین ارتش خاورمیانه رفت. امروز که یاسمین زهرا به سن  16سالگی رسیده و باعث سربلندی خانواده‌اش شده است؛ در حسرت نبود پدر به سر می‌برد. پدری که این روزها می‌توانست به داشتن دختر موفقش ببالد.

«نازنین زهرا علوی» درباره پدرش گفت: هفت ساله بودم که از داشتن آغوش و گرمای دستان پدرم محروم شدم. خیلی خوب پدرم را به خاطر ندارم، اما روزهایی که پدرم مرا به مدرسه می‌برد و می‌آورد پررنگترین خاطره در ذهنم است. از اطرافیان درباره اعتقادات، مهربانی، آرامش و ایثار و فداکاری پدرم زیاد می‌شنوم اما حیف که آنگونه که باید در زندگی او را حس کنم، نکردم.

نازنین زهرا علوی درباره پویش ملی ایثار (من می‌نویسم) بیان کرد: من در مدرسه ندای فاطمه تحصیل می‌کنم. یکی از روزها معاون مدرسه، دانش‌آموزان را از برگزاری پویش ملی ایثار با عنوان من می‌نویسم مطلع کرد. من به همراه دو نفر دیگر از دوستانم تصمیم گرفتیم تا در این پویش شرکت کنیم. به ما گفتند که باید موضوع را خودمان انتخاب کنیم و تحقیقی جامع و کامل ارائه دهیم. تصمیم بر آن شد تا موضوع «ماشروم اتاق نامختوم» را برای مجله خود انتخاب کنیم. این موضوع برای من و بقیه بچه‌ها هم جذابیت داشت. مواد مخدر و عوارض آن موضوعی که امروز گریبان‌گیر بیشتر مردم جامعه شده است. احساس کردیم آشنایی در مورد مضرات و شناخت مواد مخدر می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

پیشرفت‌ها و دستاوردهای شاخص کشور  که به آن‌ها توجه کمتری شده است

«دنیا عزیزی» فرزند شهید مدافع حرم «حسین عزیزی» نوجوان 17 ساله که در پایه دوازدهم، رشته تجربی در حال تحصیل است، در پویش ملی ایثار(من می‌نویسم) موفق به کسب رتبه برتر شد. او درباره پدرش گفت: هفت ساله بودم که پدرم به مقام رفیع شهادت نائل آمد. طبق گفته‌ها و شنیده‌های اطرافیان و ذهنیتی که از دوران کودکی‌ام دارم؛ همیشه از پدرم به عنوان الگویی مثال زدنی و انسانی وطن دوست یاد می‌کنم. او بسیار مهربان و مومن بود و همیشه مرا با نام «خانم دکتر» صدا می‌زد. بخاطر همین تصمیم گرفتم در رشته تجربی ادامه تحصیل دهم تا شاید بتوانم پدرم را به آرزوی دیرینه‌اش برسانم.

این نوجوان 17 ساله که در مدرسه «شاهد شهدای شانزده اسفند استان کرمانشاه» تحصیل می‌کند، روایت کرد: از طریق مدرسه متوجه شدم که پویشی با عنون ایثار در حال برگزاری است. به همراه تعدادی از دوستانم تصمیم گرفتیم تا در این پویش شرکت کنیم. از آنجا که موضوع پویش «من می‌نویسم» آزاد بود؛ با همفکری دوستانم به دنبال موضوعی جالب، متفاوت و در راستای دغدغه این روزهای جامعه رفتیم. طی تحقیق درباره موضوعات، موردی بیشتر توجهمان را جلب کرد. ما تصمیم گرفتیم زمینه تحقیقات خود را به پیشرفت‌ها و دستاوردهای شاخص کشور در دو سال 1401 و 1402 که از سوی مسئولین مورد توجه قرار نگرفته است، اختصاص دهیم. به طور مثال ورزشکارانی که برای کشور افتخار آفرینی کرده‌اند، اما نامی از آن‌ها در تاریخ نماینده است و یا موضوعات علمی، اقتصادی، نظامی و …. با کمک دوستانم این کار تحقیقی را با عنوان «دستاوردهای پیشرفت کشور در سال 1401 تا 1402» آغاز کردیم.

توجه به ایثار و فداکاری پزشکان و پرستاران در دوران کرونا ضرورت دارد

یکی از شهدای هوانیروز که در مقابله با تروریست‌ها به شهادت رسیده، شهید «ابوالفضل بیگی نیا» است. امروز تمام مردم  عزت، امنیت و اقتدار کشور در منطقه و جهان را مدیون مجاهدت‌ها، رشادت‌ها، صبر و استقامت خانواده‌های سرافراز شهداء و ایثارگران کشور هستند.

«محدثه بیگی‌نیا» فرزند شهید «ابوالفضل بیگی نیا» که نوجوانی 18 ساله است و این روزها موجب افتخار و سربلندی خوانواده‌اش شده است، درباره پدرش بیان کرد: یازده ساله بودم که پدرم به مقام رفیع شهادت رسید. همیشه به داشتن پدر فداکار و مهربان افتخار می‌کردم. دلسوزی و علاقه شدید پدر به خانواده‌اش زبانزد عام و خاص بود. او رهبری عادل بود و همیشه درست‌‌ترین مسیر را انتخاب می‌کرد. پدرم یکی از بهترین مهندسان پرواز بود و در هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران کار می‌کرد. او در حادثه سقوط بالگرد 214 ارتش که درحال تست و بازبینی بود به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

وی ادامه داد: پدرم در طول زندگی موفقیت‌های زیادی کسب کرده بود. او دقیقا یک هفته قبل از شهادتش در یکی از پروژه‌های مهم، پیروز شد. آن روز یکی از بهترین روزهای زندگی ما بود.

محدثه بیگی‌نیا درباره موضوع مجله خود توضیح داد: «پروانه‌های سوخته» عنوانی بود که برای این مجله انتخاب کردیم. در این موضوع کوشیدیم تا ایثار پرستاران دوران کرونا را به درستی به تصویر بکشیم. احساس کردیم، پزشکان و پرستاران در خط مقدم ایثار و فداکاری هستند اما همیشه توجه کمتری به آنها می‌شود.

بررسی موضوع اعتیاد بین جوانان امری مهم است

دلتنگی‌ها و خاطرات فراموش نشدنی یک دختر در روزهایی که پدرش همراهمش بود، تمامی ندارد. دختری که آرزوی تشویق پدر برای موفقیتش در تمام عرصه‌های زندگی تا پایان بر دلش می‌ماند. دختری که این روزها در هوای پدر به سر می‌برد و بیشتر از هر زمان دیگری جای خالی‌اش را احساس می‌کند. یکی از این دختران نوجوان یادگار شهید مدافع حرم «محمدرئوف رفیعی» است.

«ملیکا رفیعی» که در نخستین پویش ملی ایثار (من می‌نویسم) شرکت کرد و موفق به کسب رتبه برتر شد اما پدرش را نداشت تا دخترش را در آغوش بکشد و به او افتخار کند. ملیکا درباره پدرش تعریف کرد: هفت ساله بودم که از گرمای آغوش پدر محروم شدم. ما ابتدا در دبی زندگی می‌کردیم. اما به دلیل شرایط شغلی پدر مجبور شدیم به سوریه مهاجرت کنیم. پس از پنج سال زندگی در سوریه، جنگ آغاز شد. با شروع جنگ، پدرم از سوی دفتر مقام معظم رهبری به جنگ رفت.  فداکاری، گذشت و شجاعت از خصوصیات اخلاقی پدرم بود. اگر در جمله خلاصه بخواهم بگویم، شهادت برازنده پدرم بود و من همیشه به پدرم افتخار می‌کنم.

«ملیکا رفیعی» درباره موضوع مجله‌اش که از آثار برتر در پویش ملی ایثار بود، توضیح داد: موضوع این پویش آزاد بود. از آنجا که اعتیاد به مواد مخدر جزو یکی از غلط ترین عادت‌های زندگی است و امروز در جامعه بسیار رایج شده است و می‌تواند زندگی فرد مبتلا به مصرف مواد مخدر و حتی اطرافیانش را به شدت تحت تأثیر قرار بدهد. من با همفکری دوستانم در مدرسه تصمیم گرفتیم «ماشروم اتاق نامختوم» را به عنوان موضوع مورد بررسی انتخاب کنیم. متأسفانه این عادت غلط هر روز بیشتر در جامعه رشد می‌کند و بیشترین افرادی که در دام اعتیاد می‌افتند قشر جوان هستند. از آنجایی که جوانان و نوجوانان در حساس‌ترین و آسیب پذیرترین دوران زندگی خود قرار دارند به راحتی ممکن است دچار اعتیاد شوند. بخاطر همین انتخاب و بررسی این موضوع را ضروری دیدم.

در همین زمینه بخوانید:

گزارش مشروح نوید شاهد از اولین مسابقه پویش ملی ایثار «من می نویسم»

انتهای پیام/ 



منبع خبر

دانش آموزان شاهد و ایثارگر در پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» درخشیدند بیشتر بخوانید »

کتاب «آدلا هنوز شام نخورده!» منتشر شد

کتاب «آدلا هنوز شام نخورده!» منتشر شد


کتاب «آدلا هنوز شام نخورده!» منتشر شد

به گزارش خبرنگار نوید شاهد، کتاب «آدلا هنوز شام نخورده!»، به قلم مشترک یاسر سیستانی نژاد و نجمه سعیدی منتشر شد.

 

بر اساس این گزارش، این کتاب با قلمی ساده و روان به بیان خاطراتی طنزآمیز از رزمندگان دوران هشت ساله دفاع مقدس می پردازد.

 

در بخشی از کتاب آمده است:«یک آن با صدای انفجار از جا پریدم؛ آمدم به شکم روی زمین بخوابم نتوانستم. قابلمه توی بغلم بود. پریدم بالا و به پشت روی زمین خوابیدم و قابلمه را روی شکمم گذاشتم. سنگر فرماندهی از خنده منفجر شد. کجا آموزش دیده‌ای؟ وقتی می‌خوابی دستات رو بذار روی گوشات نه دو طرف قابلمه! خجالت کشیده بودم. آرنج دستم را روی زمین گذاشتم و از جا بلند شدم. یک رزمنده تا کمر خم شده بود. دست‌هایش را روی کاسه زانوهایش گذاشته بود و قهقهه می‌زد. رنگش سرخ شده بود وسط قیس‌قیس خنده هایش گفت: قبلا کدوم عملیات بوده‌ای ژنرال؟»

 

گفتنی است کتاب «آدلا هنوز شام نخورده!»، در 118 صفحه و با بهای 120 هزار تومان به تازگی از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب شده است.



منبع خبر

کتاب «آدلا هنوز شام نخورده!» منتشر شد بیشتر بخوانید »

فراخوان سومین جشنواره هنرهای تجسمی «ایثار» تمدید شد/ تیزر

مهلت ارسال آثار به جشنواره هنرهای تجسمی «ایثار» تا ۱۵ آذر تمدید شد


به گزارش نوید شاهد، سومین جشنواره و نمایشگاه هنرهای تجسمی «ایثار» در رشته های خوشنویسی، عکاسی، تذهیب، مینیاتور،نقاشی خط،گرافیک (طراحی پوستر)، کاریکاتور و مجسمه سازی آماده دریافت آثار هنرمندان حوزه های تجسمی است.

فراخوان سومین جشنواره هنرهای تجسمی «ایثار» تمدید شد/ تیزر

شیوه برگزاری این جشنواره بصورت منطقه ای به میزبانی استان های «قزوین»، «گلستان»، «یزد و «فارس» با حضور هنرمندان در سطح استانی برگزار می‌شود و برگزید‌گان هر منطقه به جشنواره ملی هنر‌های تجسمی ایثار به میزبانی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ راه پیدا خواهند کرد.

موضوعات اصلی این جشنواره؛ ایثار- شهداء و ایثارگران، ایثار- مادران و همسران معظم شهدا، و ایثارگران، ایثار- عفاف ، حجاب و سبک زندگی در مکتب ام الشهداء، ایثار – شهدا ی امنیت، نخبگان علمی و جهاد تبین ، ایثار-شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم، ایثار – بانوان عاشورایی، ایثار- فرهنگ فاطمی و رسالت امروز و ایثار –در دروان معاصر و سبک زندگی ایثارگرانه می باشند.

در بخش بزرگسال، هنرمندان رشته‌های نقاشی، تذهیب، مینیاتور، نقاشی خط، خوشنویسی، عکاسی، گرافیک، کاریکاتور و مجسمه‌سازی شرکت خواهند داشت و در بخش دانش‌آموزی هنرمندان رشته‌های خوشنویسی، نقاشی و عکاسی با موضوع‌های «ایثار» شهداء و ایثارگران- «ایثار» مادران و همسران معظم شهدا، و ایثارگران – «ایثار» عفاف، حجاب و سبک زندگی در مکتب ام الشهداء – «ایثار» شهدا‌ی امنیت، نخبگان علمی و جهاد تبین – «ایثار» شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم – «ایثار» بانوان عاشورایی – «ایثار» فرهنگ فاطمی و رسالت امروز – «ایثار» در دروان معاصر و سبک زندگی ایثارگرانه شرکت می‌کنند.

علاقه‌مندان می‏‏‎توانند آثار خود را تا 15 آذرماه 1403 از طریق آدرس ایمیل مرتبط با همان منطقه و یا بصورت ثبت نام اینترنتی در  صفحه ثبت نامه پایگاه فرهنگی نوید شاهد ارسال نمایند.

آمار بازدید : 15

 

منطقه یک) به میزبانی استان قزوین آدرس ایمیل: tajasomiisaar2@gmail.com
(منطقه دو) به میزبانی استان گلستان آدرس ایمیل: tajasomiisaar3@gmail.com
(منطقه سه) به میزبانی استان یزد آدرس ایمیل: tajasomiisaar4@gmail.com
(منطقه چهار) به میزبانی استان فارس آدرس ایمیل: tajasomiisaar5@gmail.com

جدول استان‌های معین و زیرمجموعه:
استان میزبان قزوین (منطقه 1): کرمانشاه – ایلام – کردستان – زنجان – آذربتیجان غربی – آذربایجان شرقی – شهرستان استان تهران – البرز – همدان – تهران بزرگ – اردبیل
استان میزبان گلستان (منطقه 2): خراسان رضوی – خراسان شمالی – گیلان – مازندران – سمنان – خراسان جنوبی
استان میزبان یزد (منطقه 3): سیستان و بلوچستان – هرمزگان – کرمان – چهارمحال بختیاری – قم – مرکزی
استان میزبان فارس (منطقه 4): اصفهان – خوزستان – کهکیلویه و بویراحمد – بوشهر – لرستان

 

انتهای پیام/



منبع خبر

مهلت ارسال آثار به جشنواره هنرهای تجسمی «ایثار» تا ۱۵ آذر تمدید شد بیشتر بخوانید »

تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» منتشر شد

تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» منتشر شد


به گزارش نوید شاهد، «بیست سال و سه روز» زندگی شهید مدافع حرم سیدمصطفی موسوی را روایت می‌کند که در ۲۱۶ صفحه به قلم خانم سمانه خاکبازان نوشته و توسط انتشارات روایت فتح چاپ و منتشر شده است.

متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «بیست سال و سه روز» به شرح زیر است:

به نام خدا

ــ این شرح حال نیز برای امثال من غبطه‌انگیز و حسرت‌زا است. نور این جوان و امثال او چشم امثال مرا خیره میکند و ما را متوجّه تاریکیهائی که در آن گرفتاریم میسازد. آفرین به آن انگیزه‌ی نجات‌بخش که سیدمصطفی‌ها را به چنین اوجی میرساند و مرحبا به صبر و توکلی که پدر و مادری را در فقدان چنین فرزندی آرامش می‌بخشد. خدا را سپاس که در دوران چنین انسانهائی زندگی میکنیم.

خرداد 1403

تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» منتشر شد

«مجید بربری» روایتگر زندگی شهید مجید قربان­خانی است که به حُرّ مدافعان حرم شهرت یافته و در ۱۵۲ صفحه به قلم خانم کبری خدابخش دهقی نوشته و توسط نشر دارخوین چاپ و منتشر شده است.

متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «مجید بربری» به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

ــ اینجا فطرتی پاک را، دلی روشن را، دستی خدمتگزار به ضعیفان را می‌بینیم که رشته‌ئی از انوار خورشید حسینی، آنها را در خط نورانی جهاد و شهادت، به کار می‌اندازد و دارنده‌ی آنها را به اوج میرساند. مجید قربانخانی مصداق آیه‌ی: فَمَن یُرد الله ان یهدیه یشرح صدره للإسلام است. او لایق این عروج بوده و دل با صفا و روح با مرام او ظرفیت آن را داشته است.. گوارایش باد و الحقنا الله به انشاءالله

تیر ماه ۴۰۲

ــ خانواده‌ی این شهید عزیز را در اینجا از نزدیک زیارت کردم.

تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» منتشر شد

 

«هواتو دارم» روایت زندگی شهید مدافع حرم مرتضی عبداللهی است که در ۳۰۴ صفحه به قلم محمدرسول ملاحسنی نوشته و توسط انتشارات شهید کاظمی چاپ و منتشر شده است.

متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «هواتو دارم» به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

ــ این نیز جلوه‌ئی دیگر از رویشهای انقلاب است: جوان دلاوری با عقلانیّت دهه‌ی ۹۰ و احساسات دهه‌ی ۶۰.. مصداق: الیه یصعد الکلم الطیب و العمل الصالح یرفعه.. با جهادی در بهترین راه و سرانجامی برترین سرانجام.. هنیئاً لأرباب النعیم نعیمُهم.. معرفت و صبر راوی (همسر شهید) در خور ستایش است.. گرامی و سربلند باد.

۲ تیر ۴۰۲

ـ نگارش کتاب، خوب و در موارد بروز احساسات، عالی است و نیز مقدمه بخصوص چند سطر پایانی آن.

تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» منتشر شد

 



منبع خبر

تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» منتشر شد بیشتر بخوانید »

محمدی گلپایگانی: جایگاه بانودباغ به‌گفته رهبرانقلاب برابر با شهید است

محمدی گلپایگانی: جایگاه بانودباغ به‌گفته رهبرانقلاب برابر با شهید است


به گزارش نوید شاهد، کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) با حضور حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود شالویی رئیس انجمن مفاخر و آثار ادبی در تالار وحدت تهران برگزار شد.

محمدی گلپایگانی: جایگاه بانودباغ به‌گفته رهبرانقلاب برابر با شهید است

در این برنامه حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی طی سخنانی با تقدیر از دست‌اندرکاران کنگره گفت: چه کار خوبی کردید، تقدیر از یک شیرزن که نه تنها افتخار همدان، بلکه افتخار ایران و جهان اسلام است.

وی ادامه داد: بزرگواری که در کوران مبارزات با پهلوی کم نگذاشت، رنج‌هایی کشید اما دم نزد، صبر کرد و نتیجه صبر را هم گرفت. رهبر معظم انقلاب هم جایگاه ایشان را با شهید برابر دانستند.

محمدی گلپایگانی با اشاره به ایام فاطمیه گفت: ایام حضرت زهرا(س) است، شخصیتی که پیامبر فرمود: نامش آسمانی است زیرا در روز قیامت شیعیانش را از جهنم نجات خواهد داد.

مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب گفت: زندگی فاطمه(س) راه و رسم زندگی اسلامی است، امام علیه‌السلام فرمودند در دوران زندگی ما فاطمه(س) حتی یکبار با من ناراحتی نکرد، هرگز چیزی نخواست که نتوانم تهیه کنم. چند روز بعد از ازدواج امام علی(ع) به پیامبر(ص) گفت: فاطمه(س) بهترین کمک برای من است که خدا را بنده باشم.

وی درباره صدیقه طاهره(س) گفت: مادری که دختری به نام زینب(س) تربیت کرد که عصر عاشورا فرزندان را جمع کرد و مدیریت کرد، او  همه فرزندان و برادرانش را از دست داد اما نماز شبش را هم خواند ولو به صورت نشسته. رهبر معظم انقلاب ارادتی ویژه به حضرت زهرا(س) دارند و دائما متوسل ایشان می‌شوند.

محمدی گلپایگانی در پایان گفت: امیدواریم خدا به حق حضرت زهرا شر صهیونیست‌ها را به خودشان بازگرداند.

در ادامه این برنامه شالویی طی سخنانی با اشاره به اینکه تجلیل از خانم دباغ تجلیل از همه بانوان انقلابی است، گفت: نشست امروز بسیار مهم است تا جایی که با توجه به سخنان رهبری باید نسبت به این بانو توجه بیشتری صورت گیرد.

وی ادامه داد: رئیس جمهور هم علاقه‌مند بودند در این برنامه حضور داشته باشند اما امکان حضور فراهم نشد و پیامی صادر کردند که آقای صالحی در ادامه برنامه پیام را قرائت می‌کنند.

رئیس انجمن مفاخر با بیان اینکه در مکتب امام، بانوان نقش مؤثری داشتند و دارند گفت: ما این مفاخر را از دیگر چهره‌ها جدا نمی‌کنیم، تاریخ پرشکوه ما حکایت از حضور بانوانی گرامی و ارجمند دارد. چگونه است که یک بانو در عین مبارزه و فعالیت سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به خانه خود برسد، مادری کامل برای فرزند باشد و شوهرداری نیکویی داشته باشد.

شالویی گفت: اینها در مکتبی پرورش پیدا کرده‌اند که مکتب ناب محمدی است و ایمان راسخ، آنها را شجاع بار آورده و به گفته رهبری در همدان مردخیز این زن فرمانده سپاه همدان می‌شود.

وی از تولید آثار برای بزرگداشت بانو دباغ خبر داد و گفت: برای بزرگداشت این بانو چند کتاب چاپ شده و قطعات موسیقی هم تولید شده که هم امروز در تالار وحدت و هم فردا در همدان اجرا می‌شود. تولید یک فیلم سینمایی هم در دستور کار است.

شالویی در پایان گفت: بعد از خانم دباغ بزرگداشت بانو مجتهده امین را در دستور کار داریم و ان شاالله بتوانیم به وظیفه خود به خوبی عمل کنیم.



منبع خبر

محمدی گلپایگانی: جایگاه بانودباغ به‌گفته رهبرانقلاب برابر با شهید است بیشتر بخوانید »