به گزارش مجاهدت از خبرنگار دفاعپرس از رشت، «عزتالله علیوردی» پدر گرانقدر شهید «آرمان علیوردی» امروز در آیین اختتامیه سومین جشنواره استانی «حبیب» ویژه تولیدات رسانهای تشکلهای دینی و فعالان رسانهای استان گیلان در دانشگاه آزاد رشت اظهار داشت: در گیلان مردان بزرگی همچون شهید میرزاکوچک جنگلی و دکتر معین میزیستند که جای افتخار است.
وی با بیان اینکه گیلان در دوران دفاع مقدس، هشت هزار شهید تقدیم راه اسلام کرده و سرود ماندگار «سلام فرمانده» نیز از این استان ارائه شد افزود: باید به اسطورهها و مفاخرمان ببالیم و افتخار کنیم.
پدر گرانقدر شهید «آرمان علیوردی» درباره «آرمانِ عزیز» گفت: آرمان جوانی 21 ساله، دانشجوی رشته مهندسی و طلبه بود؛ سرش به کار خودش بود و به تحصیل، کار فرهنگی، ورزشی و کار جهادی مشغول بود.
پدر شهید با اشاره به جمله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه شرط شهید شدن، شهید بودن و شهیدگونه زندگی کردن است افزود: آرمان
جوانی خاص و پاک بود و شهیدگونه زندگی کرد؛ رفتار، کردار و نحوه زندگیاش از همان دوران نوجوانی در خانواده زبانزد بود.
وی خاطرنشان کرد: شهید آرمان در بحران سیل، تنها 18 سال داشت اما با هزینه شخصی برای کمک به مردم سیلزده وارد میدان شد و در دوران شیوع کرونا نیز تا نیمههای شب مشغول کمک به مردم بود و همین رفتار و کردارش او را تبدیل به «آرمان عزیز» کرد.
پدر گرانقدر شهید «آرمان علیوردی» با یادآوری صحنه دردناک شهادت فرزندش گفت: افرادی نه از خارج، بلکه از شهر خودمان آرمان زدند؛ او را که بهشدت زخمی شده بود، در 3 مقطع و مرحله زدند و از او فیلم گرفته و پخش کردند؛ واقعاً او را به چه جرمی زدند؟
وی بیان کرد: آرمان در خانه هم بسیار ادب را رعایت میکرد؛ حتی پای خود را مقابل ما دراز نمیکرد و همه دوستش داشتند.
پدر گرانقدر شهید «آرمان علیوردی» با بیان اینکه بعضی فریبخوردگان وقتی فیلم شکنجه آرمان را دیدند، متاسف شده و بازگشتند گفت: افرادی از لندن، کانادا و سایر کشورها هم وقتی فیلم پخش شده آرمان را دیدند، متاسف شده بودند و در ادامه شاهد بودیم که دهها هزار نفر برای تشییع پیکر آرمان آمدند و در کنار ما بودند.
انتهای پیام/
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است