نماد سایت مجاهدت

آغاز زندگی زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی در جوار مزار شهید حاج قاسم

آغاز زندگی زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی در جوار مزار شهید حاج قاسم


به گزارش مجاهدت از دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «حامد پورمند» و «صدیقه منطقی» زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی ساکن روستای آبمورد لوداب از توابع شهرستان بویراحمد در سال جدید و همزمان با سالروز تولد شهید مقاومت سردار حسین پور جعفری با حضور در گلزار شهدای کرمان و در جوار مزار سیدالشهدای جبهه مقاومت سپهبد شهید حاج «قاسم سلیمانی»، زندگی مشترک خود را با شمیم عطر شهید و شهادت شروع کردند.
 
 
این زوج جوان هدف از این اقدام را زنده نگه داشتن یاد شهدای مقاومت وهمچنین ترویج فرهنگ ازدواج آسان و پرهیز از تجمل گرایی در مجالس عروسی عنوان کردند.
 
زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی بر این عقیده‌اند که می‌توان با تأسی از زندگی ائمه اطهار (ع) و پیروی از سنت نیکوی پیامبر اکرم (ص) زندگی مشترک را با کمترین هزینه‌ها آغاز کرد و در این شرایط سخت اقتصادی الگویی برای جوانان مجرد بود.
 
این زوج جوان هم استانی همچنین در ویژه برنامه نوروزی گلزار شهدای شهر کرمان حضور یافتند.
 
انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

خروج از نسخه موبایل