نماد سایت مجاهدت

استقرار یگانهای نزاجا در قم و گیلان برای مقابله با کرونا/ افراد را در ورودی شهرها کنترل می‌کنیم

به گزارش مشرق، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران که هم اکنون به منظور بازدید از مراحل کار و اقدامات یگانهای نزاجا در مقابله با شیوع کرونا در قم حضور دارد، در گفت وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به برگزاری رزمایش لبیک یا امام خامنه ای ۹۸ از سوی نیروی زمینی ارتش، گفت: رزمایشی که در حال برگزاری است در راستای اجرای اوامر فرمانده معظم کل قوا و به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کروناست.

وی با بیان اینکه پیش از برگزاری این رزمایش نیروی زمینی ارتش اقداماتی برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا داشته است، ادامه داد: با برگزاری این رزمایش فعالیت های نیروی زمینی ارتش برای مقابله با ویروس کرونا ساماندهی و برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا از تجهیزات جدید و ابداعی استفاده شده است.

بیشتر بخوانید:

قم و گیلان استان‌های هدف رزمایش بیولوژیکی ارتش

فرمانده میدانی مقابله با کرونا در ارتش مشخص شد

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در برگزاری این رزمایش ۵ اقدام خاص در حال انجام شدن است، اولین اقدام را کنترل و پایش در گلوگاه های ورودی برخی از استان های کشور عنوان کرد و گفت: پرسنل نیروی زمینی ارتش در گلوگاه های استان های هدف (قم و گیلان) و برخی از استان های که استانداران آنها در خواست کرده اند (اصفهان، شیراز، خوزستان،کرمانشاه، خراسان رضوی، خراسان جنوبی) مستقر شده اند و به پایش و کنترل اقدام می کنند و خودروهایی که وارد این شهر می شوند نیز ضد عفونی می‌کنند.

وی عنوان کرد: کادر پزشکی نیروی زمینی در مبادی ورودی این استانها حضور دارند و اگر فرد مشکوکی مشاهده شود با هماهنگی خانواده، آن فرد به اولین مرکز بهداشی و درمانی اعزام می شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش دومین اقدام این نیرو برای مقابله با شیوع بیشتر کرونا را ضد عفونی شهرها عنوان کرد و اظهار داشت: در حدود ۲۶۲ شهر کشور نیروی زمینی به ضدعفونی معابر و شهرها اقدم می کند که این کار به صورت مداوم و در بازه زمانی مشخص انجام می شود.

وی ادامه داد: اقدام سوم نیروی زمینی در این رزمایش استقرار پست های پایش و کنترل بیمار در نقاط مختلف شهرهای بزرگ است به طور نمونه در استان قم در ۳۰ نقطه مستقر شده ایم و در مجموع در کل کشور ۴۲۰ نقطه را برای این کار پیش بینی کرده ایم.

امیر حیدری اظهار داشت: در این رزمایش علیرغم اینکه برخی از بیمارستان نیروی زمینی که برای درمان بیماران کرونایی اختصاص داده شده پیش بینی ایجاد ۲۸ بیمارستان صحرایی نیز انجام شده است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: اولین بیمارستان صحرایی در قم ایجاد شده که ۵۰۰ تختخواب نیز برای این بیمارستان پیش بینی شده است.

امیر حیدری درباره زمان برگزاری این رزمایش گفت: تا زمانی که این ویروس ریشه کن نشود این رزمایش ادامه خواهد داشت.

منبع: تسنیم منبع خبر

خروج از نسخه موبایل