نماد سایت مجاهدت

امینیان: مشی فرهنگی رهبری سرمشق است

هیئت مدیره مجمع ناشران دفاع مقدس


امیر شهریار امینیان، مدیر انتشارات اندیشه‌ورزان‌آریا در گفت‌و‌گو با خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، با بیان اینکه در زمینه فلسطین و جریان ضد صهیونیستی نیاز به تولید محتوای ادبی وجود دارد و درخصوص این ضرورت فرهنگی کم‌کاری صورت گرفته هست، اظهار داشت: ما امسال در انتشارات اندیشه‌ورزان ۱۲ عنوان کتاب در حوزه مقاومت فلسطین در دست چاپ داریم که برخی از این کتاب‌ها در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منتشر و عرضه شد؛ این آثار شامل حوزه داستان، رمان و داستان کوتاه هست؛ رمان دیگری را در موضوع دفاع مقدس خواهیم داشت چراکه معتقدیم سبد این حوزه باید کامل شود و بتواند تمام مخاطبین را درگیر کند.

دفاع مقدس” src=”https://defapress.ir/files/fa/news/1404/3/15/2977126_636.jpg” alt=”هیئت مدیره مجمع ناشران دفاع مقدس” width=”600″ height=”357″>

مدیر انتشارات اندیشه‌ورزان‌آریا گفت: ناشران زیادی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت کار می‌کنند اما با این شرایط ادبیات هنوز در موضوع فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی کم‌کار هست لذا باید این کم کاری جبران شود؛ با وجود جنایات رژیم صهیونیستی هنوز آگاهی عمومی جهان درباره این حجم جنایت از طریق ادبیات صورت نگرفته هست که باید در این خصوص تولیدات بیشتری انجام داد. 

وی به شرایط کم رونق کتاب پرداخت و گفت: مدیران و مسوولین بخش‌های مختلف کمترین توجه را به کتاب دارند؛ در جریان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شاهدیم صد‌ها مسوول و مدیدی که به نمایشگاه می‌آیند و عکس یادگاری می‌گیرند، اما کتاب نمی‌خرند درحالی که صد‌ها کتاب هدیه می‌گیرند. 

امینیان، رهبر معظم انقلاب اسلامی را نمونه‌ی یک شخصیت حامی فرهنگ دانست و خاطرنشان کرد: در جریان بازدید‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی شاهدیم که ایشان خیلی کم کتابی را به عنوان هدیه قبل می‌کنند بلکه همواره کتاب‌ها را خریداری می‌کنند؛ این مشی ایشان باید الگو قرار بگیرد. اگر یک مدیر وقتی به نمایشگاه کتاب می‌اید برای کتاب وقت و هزینه کند، مخاطب حتمآ الگو می‌گیرد.

انتهای پیام/ 121

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده هست

خروج از نسخه موبایل