وی افزود: دولت در زمینه توانمندسازی خانوادههای شهدا و ایثارگر از همه ظرفیتها استفاده خواهد کرد و این آمادگی وجود دارد با تشکیل تعاونی و اعطای تسهیلات، زمینه ورود ایثارگران به بخش کشاورزی که جزء مشاغل کلیدی است فراهم شود.
استاندار هرمزگان گفت: تبدیل فرزندان خانوادههای شاهد به نیروهای ماهر و فنی، امکان بهره گیری از توانمندی این نیروها را در صنایع استان تسهیل میکند که در همین راستا اقدامات مطلوبی از سوی بنیاد شهید استان هرمزگان با حمایت مجموعه دولت در استان صورت گرفته است.
همتی، خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر را ولی نعمتان مردم و انقلاب برشمرد و عنوان کرد: حفظ کرامت خانوادههای ایثارگر، وظیفه یکایک شهروندان و مسئولان کشور است و ما به عنوان متولیان دولت در هرمزگان، از هیچ مساعدتی در این زمینه دریغ نخواهیم کرد.
استاندار هرمزگان اضافه کرد: با انعقاد تفاهم نامه و اختصاص زمین برای ساخت مسکن ایثارگران، مشکل تأمین مسکن تمامی ایثارگران هرمزگان رفع خواهد شد.
سعید اوحدی نیز در این نشست با اشاره به قانون استفساریه بند (و) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم توسعه، اظهارداشت: بر این اساس، تمامی مشمولین ماده (۲۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که در زمان برنامه پنجم توسعه در دستگاههای اجرایی به هر نحوی شاغل بودهاند باید تبدیل وضعیت استخدامی پیدا کنند.
وی ادامه داد: درحوزه اشتغال به دلیل شرایط پیچیده کشور، شش گام «استفاده از ظرفیتهای قانونی، سفرهای استانی، انعقاد تفاهمنامهها با وزارت صمت و راه و شهرسازی و پیگیری بند ج ماده ۸۸» برای رفع اشتغال جامعه ایثارگری برداشته شده است.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان داشت: در بند (ج) ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه بر اشتغال ایثارگران تأکید شده و دولت موظف شده تا پایان این برنامه زمینه اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان را در ادارات دولتی فراهم آورد.
اوحدی اضافه کرد: براساس بند (ذ) ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه تبدیل وضعیت نیروها باید تا پایان این برنامه اتفاق بیفتد که در ماده ۲۱ قانون جامع خدمات ایثارگران نیز به این امر تأکید شده است.
در پایان این نشست، تفاهم نامه ساماندهی اشتغال خانوادههای شاهد و ساخت یکهزار و ۲۰۰ مسکن برای خانوادههای ایثارگر استان منعقد شد.
انتهای پیام/ 231
منبع خبر