رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از رسالتهای بسیار مهم فرزندان شهدا و ایثارگران را توجه به جریان تحریف راه و آرمانهای شهدا خواند و تصریح کرد: یکی از ویژگیهای مهم حضرت زینب (س) که در طول تاریخ برجسته است، این است که توانست در جامعهای که رسانههای امروز را در اختیار نداشت و جریان تبلیغات در خدمت دشمن بود جریان بزرگ و سنگین عاشورا و اسلام را از تحریف برهاند، که امروز این رسالت سنگین برعهده فرزندان شهدا است.
معاون رییس جمهور با تأکید بر اینکه بزرگترین و مهمترین رسالت فرزندان شهدا، جلوگیری از تحریف ارزشهای پدران شهید خود است، اضافه کرد: امروز همانطور که مقام معظم رهبری هم اشاره کردند، یکی از جریانهای در دست دشمن برای تغییر مسیر انقلاب اسلامی، همین جریان تحریف است و اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم و … هم شکست خواهد خورد؛ بنابراین یک رسالت بسیار سنگین تشکلهای ایثارگری – که چکیده و عصاره آرمانهای جامعه هدف خود هستند- جلوگیری از همین تحریف است. درواقع تشکلها باید چشمان بینا و بسیار نافذی برای رصد و جلوگیری این تحریف باشند.
اوحدی عدم توجه به جایگاه ایثارگران و ظرفیت فرزندان شاهد و ایثارگر در پستهای مدیریتی، اجرایی و استخدامی را یکی از مصادیق بسیار بزرگ و خطرناک تحریف در جامعه خواند و عنوان کرد: احکام برنامه ششم توسعه تأکید دارد که تمام فرزندان شهدا تا اتمام برنامه استخدام شوند. ما از زمان ورود به بنیاد شهید و امور ایثارگران تمامی تلاش خود را برای تسریع در این امر به کار گرفتیم، بیش از ۲۰۰ مکاتبه با دستگاههای مختلف انجام شد و ثمره آن این شد که رییس جمهوری دستور دادند تا پایان امسال ۲۰ هزار فرزند شهید و جانباز ۷۰ درصد استخدام شوند با این وجود تحرکاتی دیده میشود که به شکلی در مقابل دستور رییس جمهور هم مقاومت میشود. اما ما پای آن ایستادیم و از این حق کوتاه نمیآییم.
وی در ادامه ارتباط بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشکلهای ایثارگری را یک ارتباط مستمر خواند و افزود: یکی از آموزههای پرتکرار دینی ما، موضوع مشورت و بهرهگیری از اتاق فکر است از این منظر نشست با تشکلهای جامعه ایثارگری که نشست با خانواده و فرزندان و جامعه شاهد و ایثارگر است، برای ما سراسر خیر و برکت است و جنس خدمت به خاندان شاهد و ایثارگر از جنس نعمتهایی است که خداوند به ما عنایت کرده و باید بیشترین بهره را از آن ببریم.
معاون رییس جمهور با اشاره به لزوم کار مشترک بنیاد در برخی موارد قانونی و عملی، اظهار کرد: از خردادماه تاکنون حدود ۳۰ سفر استانی انجام شده است و در حالی که تفاهمنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران با وزارت راه و شهرسازی برای تأمین ۲۰ هزار زمین بود، اما تا به امروز حدود ۶۵ هزار زمین برای مسکن ایثارگران فراهم شده است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکلهای ایثارگری را از تشکلهای شاخص جامعه خواند و گفت: آنچه تشکلهای شاهد و ایثارگر را از دیگر تشکلها متمایز میکند، همین نقطه قوت و امتیاز بسیار برجسته و ویژه ایثارگری است که جزو ویژگیهای ذاتی و درون خانوادگی تشکلهای ایثارگری است. این ویژگی ذاتی که شاید جزو آرزوهای دیگر تشکلها است، باید ظرفیت بسیار قوی و بزرگ برای تشکلهای ایثارگری باشد.
وی افزود: شهدا پشتوانه قوی و ظرفیت عظیم و همان نورهای هدایت، بصیرت و توانمندسازی و پیشرفت هستند که اگر به سمت آنها برویم، برکات زیادی نصیب ما و جامعه خواهد شد. اگر مجموعه تشکلهای شاهد و ایثارگر از این ظرفیت و پشتوانهای که خداوند در اختیار آنها قرار داده، استفاده نکنند، ظلم بزرگی به خود کردهاند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه گفت: پدران شما در سختترین شرایط جنگ در مقابل گلوله دشمن ایستادند و شهید، اسیر و یا جانباز شدند، ولی جامعه را نجات دادند؛ لذا وظیفه سنگینی که امروز برعهده ما و شماست این است که خارج از هر دستهبندی و نگاه سیاسی پای ارزشهای شهدا و آرمانهای انقلاب بمانیم و مطالبهگر باشیم. اصلاً ماهیت تشکلها باید مطالبهگری باشد و با این مطالبهگری به کمک بنیاد بیاید.
اوحدی همچنین به رسالت فرهنگی تشکلهای ایثارگری و فرزندان شاهد و ایثارگر تأکید کرد و گفت: امروز جبهه باطل با تمام قوا در میدان فرهنگی ایستاده و در جهت تحریف مسیر شهدا و انقلاب محتوا تولید و منتشر میکند. تشکلها باید به این حوزه فرهنگی و رسانه و تولید مستند هم بهصورت جدی ورود پیدا کنند؛ بنیاد شهید و امور ایثارگران و بهویژه معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد هم در این حوزه اعلام آمادگی میکند که در کنار تشکلهای شاهد و ایثارگر باشد.
انتهای پیام/ 241
منبع خبر