نماد سایت مجاهدت

فعال اصلاح‌طلب: فقط ۱۰ درصد ظرفیت تولید فعال است

فعال اصلاح‌طلب: فقط ۱۰ درصد ظرفیت تولید فعال است


رئیس‌ حزب کار می‌گوید ظرفیت‌های تولید که در سال‌های اخیر معطل مانده، ۹۰ درصد است و نه ۴۰ درصد. در حالی که تولید و اقتصاد ملی در دولت مدعی تدبیر و امید رتبه اقتصادی کشور شش پله سقوط داشت.

به گزارش مجاهدت به نقل ازمشرق، «روزنامه کیهان» در ستون اخبار ویژه خود نوشت:

رئیس‌حزب کار (از مجموعه احزاب اصلاح‌طلب) می‌گوید ظرفیت‌های تولید که در سال‌های اخیر معطل مانده، ۹۰ درصد است و نه ۴۰ درصد. در حالی که تولید و اقتصاد ملی در دولت مدعی تدبیر و امید ضربات اساسی خورد و به همین دلیل هم رتبه اقتصادی کشور در رتبه‌بندی جهانی شش پله سقوط داشت، حسین کمالی به خبر آن‌لاین گفته است: در رابطه با بحث اقتصاد و اینکه ما می‌خواهیم تولید را راه بیندازیم و ۴۰ درصد ظرفیت تولیدی کشور تعطیل است، من می‌خواهم بگویم که تنها ۴۰ درصد ظرفیت تولیدی کشور تعطیل نیست اگر صنایع کشور و هزاران میلیارد دلاری که در این بخش تاکنون هزینه شده و سرمایه‌گذاری شده را در نظر بگیریم تقریبا ۹۵ درصد از کارخانه‌های ما یک شیفت کار می‌کنند آن هم با یک سوم ظرفیت.

بیشتر بخوانید:

نامه فعالان بازار سرمایه به رئیس جمهور

او ادامه داد: اگر کارخانه‌های تعطیل شده را نیز در نظر بگیریم در حقیقت چیزی حدود ۱۰ درصد از ظرفیت کل، الان مشغول تولید است و بقیه بخش‌ها و ظرفیت‌ها می‌توانند وارد تولید شوند. ظرفیت معطل مانده، چهل درصد نیست بلکه ۹۰ درصد است اگر صنایعی در یک شیفت کار می‌کنند سه شیفت کار کنند و تولیدات را به جامعه برسانند. در مورد زمین‌های کشاورزی هم وضع به همین ترتیب است و یا در رابطه با خدمات هم می‌بینیم زیرساختها به اندازه کافی توسعه یافته نیست و در این بخش هم اقدام جدی صورت نپذیرفته است.

بیشتر بخوانید:

جولان بی‌عدالتی در نظام مالیاتی

او تصریح کرد: اینکه دولت بخواهد اینها را راه‌اندازی کند و بخواهد اقدام جدی انجام دهد کار بسیار ارزشمندی است اما این در صورتی امکان‌پذیر است که بخواهند یک سیاست اقتصادی درست را در پیش بگیرند یعنی راه‌اندازی واحدها باید براساس مزیت و تخصص ملی صورت گیرد یعنی در چارچوب رقابت ملی و رقابت بین‌المللی اصلاح ساختار و راه‌اندازی و تنظیم شود. اگر سیاست‌های درستی در این زمینه‌ها اتخاذ نشود مجددا برنامه‌ای پیش خواهد رفت که نهایتا با یک شکست سنگین مواجه خواهد شد بنابراین تولید رقابتی براساس مزیت و تخصص و در نظر گرفتن آمایش سرزمینی می‌بایست در دستور کار قرار گیرد و ظرفیت‌های خالی که در کشور وجود دارد به کار گرفته شوند و همه فعال شوند.



منبع
خروج از نسخه موبایل