وی تقارن محرم و روز خبرنگار را پرمعنا دانست و افزود: حادثه عاشورا ابعاد مختلفی دارد، اما دو بعد برجسته دارد، یعنی شهادت امام حسین علیه السلام و یاران ایشان، حرفهایی که زده شد و اتفاقاتی که رقم خورد و همچنین بعد روایتگری حادثه کربلا که تناسب بسیاری با کار خبرنگاران دارد.
امیر حاتمی ادامه داد: حقیقتاً کار خیلی بزرگی را امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها انجام دادند که کار ویژه آنها برای همیشۀ تاریخ درسآموز است.
وی به حوادث تلخ روز عاشورا و اسارت آل الله اشاره و خاطرنشان کرد: حضرت زینب سلام الله علیها کار بزرگ روایتگری درباره آن حوادث تلخ را انجام داد تا آن اتفاق در کربلا باقی نماند و همگان از آن مطلع شوند. لذا جا دارد که حضرت زینب را پیامآور حادثه کربلا بدانیم.
امیر حاتمی بیان کرد: حضرت زینب سلام الله علیها الگو و اسوه کسانی است که قصد دارند در زمینه خبررسانی به درستی کار کنند.
وی گفت: امروز پیامرسانی شکلدهنده بسیاری از هنجارهای اجتماعی است و اگر فضای فرهنگ عمومی را فضای فرهنگی جامعه بدانیم، میتوان گفت که روشنگریها امروز نقش دوگانهای را ایفا میکند. یک جهت این نقش کسانی هستند که به شکلی صحیح عمل میکنند و در طرف دیگر، خبرنگارانی هستند که در خدمت زورگویان عالم قرار دارند.
امیر حاتمی افزود: خبرنگاران میتوانند ابزار روشنگری و صلح و یا ابزار ضلالت و جنگ باشند. در جنگها نمیبینیم که رسانه یک پای آن جنگ نباشد. در همه جنگهایی که خودمان درگیر آن بودهایم، این مورد را مشاهده کردهایم.
ادامه دارد…
این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است