نماد سایت مجاهدت

۹ دی‌ همه آرزوهای دشمن را درهم‌ ریخت

۹دی، همه آرزوهای دشمن را درهم‌ریخت


گروه استان‌های دفاع‌پرس – «محمد دیلم کتولی» شاعر، جانباز و پیشکسوت دفاع مقدس؛ روزهای سال به طور طبیعی یکسان هستند، امّا شکل‌گیری اراده‌ها یک روز را متمایز و الهام بخش می‌کند. حماسه ۹ دی و زنده نگه‌داشتن آن، ابتکار الهی وحکیمانه رهبری بود‌، تا با گذشت زمان، این حماسه تاریخی دست‌خوش فراموشی و تحریف نشود.

حرکت مردم ایران در نهم دی، تجلی قدرت الهی، ولایت‌مداری، دشمن‌ شناسی، بصیرت، همبستگی ملی و یک واکنش عاشورایی بود. نهم دی، همه آرزوهای دشمن را درهم‌ ریخت.

‌عظمت ملت ایران به نمایش گذاشته شد و ثابت کرداگر دشمنان فتنه‌ای را آغاز کنند،خاتمه دهنده آن ملت ایران خواهد بود. نکته مهم و اساسی این است که‌ فتنه هادرنظام اسلامی هر چند، خسارت‌‌هایی را به دنبال دارد امّا در درون خود درس‌های زیادی برای نسل‌های آینده دارد.

بررسی‌های انجام گرفته نشان می‌دهد که فتنه‌های اخیر، دارای فصل مشترک‌های فراوانی است که به پیشگیری و مقابله باوقایع آینده کمک شایانی می‌کند.

اولین وجوه شباهت بین دو فتنه ۸۸ و فتنه ۱۴۰۱، هر دو فتنه با مستمسک قراردادن یک زن بود، در فتنه ۸۸ هم با صحبت‌های یک خانم در جماران که ادعا می‌کند «اگر میرحسین موسوی رأی نیاورد تقلب شده و مردم به خیابان‌ها بریزند» آغاز می‌شود.

بهانه کشته شدن یک خانم دیگر، آتش فتنه را شعله‌ورتر نموده و گستره آن را وسعت می‌بخشد، در فتنه ۱۴۰۱ نیز مرگ خانم مهساامینی و سوءاستفاده عناصر جنگ ترکیبی دشمن در فضای مجازی و رسانه‌ای بدنبال برانگیخته کردن احساسات مردم بودند.

‌دومین وجه شباهت فتنه ها، زمان ایجاد آن است، دشمن در محاسبات خود بناداشت با سرهم کردن برخی اتفاقات و توالی زمانی آن نسبت به طولانی کردن و افزودن بر انگیزه ها کمک کند.

وجه شباهت دیگر این است که در هر دو فتنه، اصل نظام نشانه است و با اینکه فتنه انگیزان نیت اصلی خود را انکار می‌کردند و به دروغ مباحث دیگری را مطرح می‌ساختند، ولی یکی از شعارهای فتنه ۸۸ این بود «انتخابات بهانه است‌، اصل نظام نشانه است» شعارهای فریبنده‌ای نظیر زن، زندگی، آزادی نتوانست نیت اغتشاشگران مبنی بر تجزیه طلبی آنان و همدستی و هم‌داستانی جریان‌های برانداز را مکتوم و پنهان نگه دارد.

البته در فتنه جمل هم خونخواهی عثمان بهانه ولی ساقط کردن حضرت علی (ع) به عنوان رهبر جامعه هدف اصلی بود، فصل مشترک دیگر فتنه‌های چند ساله اخیر نزدیک شدن مواضع جریان فتنه، به یکدیگر و صف بندی همه مخالفان جمهوری‌اسلامی در این جنگ ترکیبی بود.

استکبار جهانی به رهبری آمریکا، تلاش می کرد با نزدیک کردن افکار و اندیشه‌های مختلف نظیر چپ کمونیست، تجزیه طلبان، سلطنت‌ طلبان و بقایای نظام ستمشاهی و… یک اتحاد راهبردی علیه جمهوری اسلامی رقم بزند که به لطف افشاگری‌های دستگاه اطلاعاتی و امنیتی و بصیرت و آگاهی مردم ایران، این حرکت نیز خنثی و در نطفه خفه شد.

شباهت و فصل مشترک ديگر فتنه‌ها، استفاده از ابزارهای هوشمند فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌ها و رسانه‌های اجتماعی بود، جریان برانداز با توجه به ضعفهای موجود در اداره فضای مجازی و پلتفرم های خطرناک نظیر توییتر، اینستاگرام و واتساپ به انتشار دروغ های فراوان و تزریق آن به افکار عمومی اقدام نمود.

براساس گزارش خبرگزاری‌های معتبر در طول دوران فتنه اخیر چندین هزار دروغ و شایعه به اذهان عمومی جامعه ارسال شد که تبعات امنیتی فراوانی به همراه داشت، هم در فتنه اخیر و هم فتنه ۸۸ رسانه‌های جریان برانداز و سلبریتی‌ها هرروزه با اعلام یک کُشته جدید و انتصاب آن به جمهوری‌اسلامی، دنبال مسموم کردن افکار عمومی بودند، نقطه اشتراک دیگر فتنه ها، تدابیر حکیمانه رهبری و صبر و تحمل راهبری ایشان در نحوه عملکرد دستگاه‌های انتظامی و امنیتی با معترضان و اغتشاش گران بود. رهبر معظم انقلاب اسلامی با ارائه دستورات اجرایی راهبردی، نظیر عدم استفاده از سلاح گرم، تفکیک معترضان از براندازان و اغتشاش گران و‌… آرامش را به جامعه باز گرداندند.

‌ایشان با برگزاری جلسات تبیینی پی در پی ، سخنرانی‌های روشنگرانه و اعلام مواضع روشن و شفاف، فضایی را ایجاد کردند که مردم خود به شناخت از افراد برسند و حماسه ۹ دی ۸۸ و حضور باشکوه مردم در مراسم ایام فاطمیه و تشییع شهدای گمنام در سراسر کشور، حاصل این شناخت و بصیرت بود.

‌شباهت دیگر فتنه ۸۸ و ۱۴۰۱ این است که با پایان فتنه، نتیجه منجر به تضعیف و حذف عوامل میدانی از صحنه سیاسی و شفاف‌تر شدن زوایای پنهانی و پشت پرده و عوامل اصلی شد، در فتنه ۸۸ و در زمان ۹ دی، فتنه گران سقوط کردند و عوامل میدانی به کلی از صحنه سیاسی حذف شدند و در جریان فتنه ۱۴۰۱ نیزجریان‌های انحرافی، سلبریتی‌ها، براندازان و… منزوی شدند.

دشمنان انقلاب اسلامی که سعی داشتند با ایجاد یک اتحاد فرضی، همه را دور یک سفره جمع کنند، نه تنها موفق نشدند بلکه باعث ایجاد تفرقه و اختلاف هرچه بیشتر و منزوی تر شدن آنان گردید.

یکی دیگر از نکات مشترک فتنه ها، مردودی و رفوزه شدن خواص در این امتحان های سخت تاریخی بود، در جریان این فتنه‌ ها خواص که باید به میدان آمده و از نظام جمهوری اسلامی، رهبری و نهادهای امنیتی، انتظامی و‌… دفاع می‌کردند و با روشنگری و بصیرت افزایی به اتمام فتنه اقدام می کردند، سکوت اختیار کردند، همین سکوتِ مصلحت اندیشانه معنی‌دار ‌از امتحان‌های سخت تاریخی بود.

نکته پایانی اینکه اگر با جنگ نرم و غبار آلود کردن فضا و سکوت نخبگان فضا تیره و تار شود، ملت ایران با تشخیص درست به صحنه می‌آید، اگر تهدید یا تحریم در میدان باشد، مردم ایران پیروز خواهند بود.

نور خدا هرگز در این سرزمین اسلامی خاموش نخواهد شد، عده‌ای سعی می‌کنند با تحریف، فتنه ۸۸ را به یک حادثه عادی سیاسی، دعوای انتخاباتی، سوء تفاهم و بد اخلاقی سیاسی تنزل دهند، آنها می‌خواهند با ارائه روایت‌هایی مخدوش عظمت کار مردم را در ۹ دی، به یک راهپیمایی حکومتی و در طرفداری از یک نامزد انتخاباتی خاص تقلیل دهند، همین جریان تحریف بعدها فتنه ۱۴۰۱ را «یک جریان اعتراضی» معرفی خواهد کرد در حالی که این حوادث جز «یک جنگ ترکیبی تمام عیار علیه ایران قوی» چیز دیگری نبود.

انتهای پیام/

این مطلب به صورت خودکار از این صفحه بارنشر گردیده است

خروج از نسخه موبایل