خبر ترور شهید «محسن فخریزاده» اگرچه خبری غیرمنتظره و شوکهکننده بود؛ اما دور از ذهن نبود، خصوصاً اینکه رژیم صهیونیستی رسماً اعلام کرده بود که میخواهد این دانشمند بلندپایه کشورمان را ترور کند و یکبار هم در سال ۱۳۸۷ دست به این کار زد که با درایت نیروهای امنیتی، توطئهاش نافرجام ماند.
«فریدون عباسی» رئیس سابق سازمان انرژی اتمی، در اینباره گفته است: «[دشمن] در سال ۸۷ دشمن تیم ترور برای ایشان (شهید فخریزاده) فرستاده بود؛ ولی با درایت نیروهای امنیتی خنثی شد، در این مدت دشمن برای ترور این شهید کار میکرد و وی را یکی از دانشمندان کلیدی در صنعت هستهای میدانست و دشمنان حدود ۱۵ سال دنبال ترور ایشان بودند و بههرحال دست بر نمیدارد».
همچنین، اخیراً فیلمی در فضای مجازی درحال دستبهدست شدن است که گفته میشود در آن «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در تبلیغات انتخاباتی خود، صراحتاً از شهید «فخریزاده» بهعنوان یکی از اهداف ترور خود سخن میگوید و تصویری نیز مورد توجه رسانهها و کابران فضای مجازی قرار گرفته است که در آن یکی از سران منافقین در یک برنامه تلویزیونی، درباره شهید «فخریزاده» و فعالیتهای وی صحبت میکند.
این تهدیدات بیشرمانه دشمن، درحالی است که هیچ واکنشی قاطعی از سوی مسئولان کشور، خصوصاً دستگاه دیپلماسی به دشمن داده نشد که هیچ، بلکه برخی مسئولان با عملکرد غلط خود، به دشمنان این مرز و بوم برای ترور سرمایههای انقلاب اسلامی ایران «چراغ سبز» نشان دادند؛ یعنی بهصورت رسمی و غیررسمی از طریق تریبونها، رسانهها و صفحات مجازی خود، به فناوری هستهای و موشکی کشور حمله کرده و سعی کردند افکار عمومی را به این سمت ببرند که تقویت فناوری هستهای کشور امری غیرضروری و ارتقاء توان دفاعی و بازدارندگی کشور نیز جنگطلبی و افراطیگری است؛ حال با این سادهاندیشیها و در برخی موارد، پیام ضعف دادنها، چگونه میتوان انتظار داشت که دشمن دست به چنین اقداماتی نزند؟
نکته دیگری که به دشمن «پیام ضعف» داد تا جرأت کند دست به این ترور ناجوانمردانه بزند؛ دل بستن برخی مسئولان به مذاکره مجدد با آمریکاست؛ در این راستا شاهدیم، مدتهاست که برخی سیاستمداران معلومالحال، بهجای دلبستن به ظرفیتهای داخلی و استفاده از دانشمندان و نخبگانی نظیر شهید «محسن فخریزاده»، دل به انتخابات آمریکا و روی کار آمدن «جو بایدن» بستهاند تا دشمن با «برجام» دیگری، اقتصاد کشور را نجات دهد؛ حال این سوال پیش میآید که اگر دشمن فرضاً خواهان بازگشت به میز مذاکره است، پس چگونه میشود که دست به ترور شهید «فخریزاده» میزند؟ آیا این ترور بزدلانه، زمینهسازی دولت جدید آمریکا برای در پیش گرفتن سیاست «چانهزنی از بالا، فشار از پایین» در مذاکرات آینده نیست؟ همان سیاستی که قبلا دولت «باراک اوباما» در پیش گرفته بود!
انتهای پیام/ 113
منبع خبر