مجاهدت

تصویری که حاج‌قاسم توصیه کرد تا در همه قلب‌ها و چشم‌ها حک شود


به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی علی‌رغم مسئولیت‌های سنگین خود، به‌دلیل ارادت ویژه‌ای که به شهدا داشت، هیچ‌گاه از دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، خصوصاً خانواده‌های شهدای مدافع حرم غافل نمی‌شد و همواره آن‌ها را مورد تکریم خود قرار می‌داد؛ به‌طوری‌که در وصیت‌نامه خود نیز نوشته است: «خداوند، ای عزیز! من سال‌هاست از کاروانی به‌جا مانده‌ام و پیوسته کسانی را به‌سوی آن روانه می‌کنم، اما خود جا مانده‌ام، اما تو خود می‌دانی هرگز نتوانستم آن‌ها را از یاد ببرم. پیوسته یاد آن‌ها، نام آن‌ها، نه در ذهنم بلکه در قلبم و در چشمم، با اشک و آه یاد شدند».

حاج‌قاسم در یکی از دیدارهای خود با خانواده‌های شهدا، به دیدار با مرحومه «فاطمه جلالی» رفته است، بانوی مقاومی از دیار کرمان، که همسر، فرزند، برادر، خواهرزاده و برادرزاده‌اش شهید شده‌اند و یک فرزند دیگرش نیز در دوران انقلاب اسلامی، مفقودالأثر شده است. 

سردار دل‌ها در دیدار با این بانوی صبور و مقام، در حالی که از شوق دیدار «سرباز ولایت» اشک از چشمانش جاری شده است، می‌گوید: «تو بهترین عمر را کردی؛ اولاً خدا بهت توفیق داد تا همسر شهید باشی، [دوماً] خدا بهت توفیق داد تا مادر شهید باشی، [سوماً] خدا بهت توفیق داد تا خواهر شهید باشی. بهتر از این می‌خواهی؟ بهتر از این که نمی‌خواهی! این فرزندان شهید را هم بزرگ کردی، زحمت کشیدی، با نان حلال بزرگ کردی، عمری بهتر از این می‌شود؟ این بهترین عمر است».

حاج‌قاسم همچنین بعد از رحلت مرحومه «فاطمه جلالی»، بر سر مزار این بانوی صبور و مقام حاضر شده و در واکنش به عکسی منتشرشده از وی که در آن قاب عکس پنج شهید عزیز خود را در دست دارد، گفته است: «من وقتی این تصویر را دیدم، خیلی تکان خوردم؛ این تصویر باید در تاریخ ملت ایران و جهان در همه قلب‌ها و چشم‌ها حک شود، ببینید هیبت این زن را، یک زن فقیر، هیچ ظاهر ثروتی ندارد در دستش یک قاب عکس گرفته، این قاب چه پیامی به ما می‌دهد؟»

تصویری که حاج‌قاسم توصیه کرد تا در همه قلب‌ها و چشم‌ها حک شود

به گزارش خبرنگار مجاهدت به نقل از دفاع‌پرس، مرحومه «فاطمه جلالی» اهل روستای «یخمُور» از توابع شهرستان «رابر» استان کرمان، سال ۱۳۳۸ با شهید «خداکرم سلیمانی» ازدواج کرد و صاحب هفت فرزند شد. یکی از فرزندانش به‌نام «احمد» در دوران انقلاب اسلامی مفقودالأثر شد و هیچ‌وقت برنگشت و فرزند دیگرش «محمود» نیز سال ۱۳۶۲ در عملیات «والفجر سه» به شهادت رسید و پیکرش بدون سر برگشت.

این مادر صبور و مقام، داستان جبهه رفتن فرزندش «محمود» را این‌گونه روایت کرده است: «خانه‌مان در «قنات ­ملک» بود، حاج قاسم سلیمانی اسم پسرم «محمود» را به‌دلیل اینکه پدرش در جبهه بود و من هم بیمار بودم از لیست خط زد، دیدم پسرم خیلی گریه می‌کند، گفتم «چه شده؟» گفت: «مادر تو به برادر حاج قاسم گفته بودی اسم من را خط بزند؟» طاقت نیاوردم و به آقای «بلوچی» مسئول ثبت ­نام اعزام به جبهه مراجعه کردم و گفتم: «پسرم را ثبت­ نام کن»، گفت: «راضی هستی؟» گفتم: «راضی­ ام به رضای خداوند»».

سومین سالگرد شهادت «محمود» فرارسیده بود که همسرش «خداکرم سلیمانی» نیز همچون فرزندشان از ناحیه سر ترکش خورد و در همان محل شهادت «محمود» یعنی منطقه «مهران» به شهادت رسید و سپس برادرش «محمود جلالی» نیز همانند همسر و پسرش در منطقه «مهران» شربت شهادت را نوشید و آسمانی شد.

خاطرنشان می‌شود، این بانوی صبور و مقاوم، روز یک‌شنبه ۱۴ شهریور سال ۱۳۹۵، دار فانی را وداع گفت و به شهیدان خود پیوست.

انتهای پیام/ 113



منبع خبر
خروج از نسخه موبایل